top of page

Executive Chef:Marco Cacciato

I Crudi

I prezzi dei crudi al dettaglio variano in base all'asta

Crudo locale di crostacei*

2,4,14,12

30

Crudo imperiale locale*

2,4,14,12

50

Gambero rosso

2,4,14,12

5

Gambero viola

2,4,14,12

5

Mazzancolla

2,4,14,12

4

Scampo

2,4,14,12

4

Gambero gobetto

2,4,14,12

2

Gamberi rosa

2,4,14,12

1.5

La nostra selezione di Ostriche

14

Regal Oro calibro 2

8

Gillardeaux calibro 2

8

La Marquise de Bonsonge calibro 2

8

Tartare e Tacos

La nostra tartare di tonno

1,4,5

18

Tartare di spigola con stracciatella, ponzu al tartufo e pane carasau

1,4,7

18

Salmone con guacamole e spuma di cheviche

3,4,7,9

16

Tacos di tonno

Tonno, cavolo rosso, senape antica, sesamo
1,4,10

15

Tacos al salmone

Salmone, yogurt, mandorle, guacamole 1,4,7,8

15

Gli antipasti di Amo

* Insalata di A-Mare

14,9,4

13

Sautè di cozze con crostini croccanti

14,12,1

13

⁠Alici marinate, la loro maionese, con rughetta croccante e lamponi

4,7

13

Salmone al pepe rosa, arancia, finocchio e polvere di olive

4

16

Frisella polpo e patate con stracciatella e salsa al basilico

1,3,7,9,14

16

Calamaretti spillo croccanti con chutney di cipolla e maionese al passion

1,3,14

14

Polpette di pesce con salsa brava e aioli

1,2,3,4,14

12

Selezione di cotti da 5 portate per due persone

I misti cotti variano, sono soggetti a modifiche di allergeni

50

Primi

Spaghetti alla chitarra con crudo e cotto di spigola, tartufo nero e yuzu

1,4,7

22

Spaghettone acqua e farina alle vongole

1,14,12

con vongole

17

con vongole e bottarga

19

Il nostro risotto alla crema di scampi *

2,7,9,12

16

Casereccia fatta in casa allo scoglio

1,2,4,12,14

20

Secondi

Frittura mista *

1,2,14

classica

20

+ paranza

22

Grigliata mista con contorni di stagione

2,4,7,14

25

Tonno scottato ai pistacchi, songino, yogurt, cetriolo e lampone ghiacciato

4,7,8

20

Spigola in crosta di patate con pomodori arrosto e misticanza di campo

4

22

Bowl

Poke di tonno

Tonno, wakame, mango, cipolle, sesamo, teryaky 1,4,5,6,8,11

15

Poke al samone

Salmone, Mayo kewpie, avocado, edamame, zenzero rosa, mandorle, sweet chilly
1,4,5,6,8,11

15

⁠Chicken cesar salad

Iceberg, scaglie di grana, crostini di pane, pollo grigliato.
1,3,4,5,7,8,10

12

Super mix salad

Insalata mista con tonno, pomodoro, carote, uovo,mais, olive.
3,4

12

Insalata Greca

Lattuga, pomodoro, feta, olive, origano, cipolla, cetriolo e yogurt.
7

12

Insalata mista classica

Lattuga, radicchio, rughetta, pomodori, carote

5

Cicoria ripassata

5

Patate al forno

5

Burger

Holi burger con patatine

Hamburger 200g iceberg, pomodoro, triplo cheddar, bacon, cetriolini, salsa amare 1,3,5,7,8,10

15

⁠Ganesh burger con patatine

Hamburger 200g, cavolo rosso marinato, anelli di cipolla, bbq, bacon
1,5,8,11

15

Chicken burrito con nachos

Filetto di pollo croccante, iceberg, cetriolini, maionese, triplo cheddar
1,3,5,7,8

13

Pulled pork burrito con nachos

150g di Pulled pork, fagioli rossi, riso basmati, cheddar e salsa amare
1,3,5,7,8

15

Dolci

Il peccato

1,3,7,8

7

Tiramisù

1,3,7

7

Cheesecake cioccolato bianco, mango e passion fruit

1,7

9

Sorbetto fatto in casa

Alimento soggetto a variazioni di allergeni, chiedere al cameriere

5

Crostatina con crema pasticcera al limone meringa all'italiana e frutti di bosco

1,3,7

9

Amäre-na

1,3,7,8

9

Fragole

7

7

Servizio a persona

2

Cestino di pane fatto in casa extra

3

Soft Drink

Acqua naturale

2.5

Acqua Nepi

2.5

Coca Cola

3.5

Coca Cola Zero

3.5

Fanta

3.5

Sprite

3.5

Chinotto

3.5

Thè alla pesca

3.5

Thè al limone

3.5

Crodino

3.5

Succo di frutta

3.5

Cocktail

Alcolici

10

Holi Sangria

Vermouth Cinzano Rosso
Prosecco di Valdobbiadene
Succo di limone fresco
passion fruit, cannella, fragola e arancia
Fresco, fruttato, frizzante

Drink

10

Drink + Chips

12

Caffetteria

Caffè

2

Caffè mono origine India

2.5

Caffè mono origine Guatemala

2.5

Caffè nocciolato

2.5

Caffè zenzero cannella

2.5

Caffè cioccolato arancia

2.5

Caffè corretto

3

Cappuccino

2

Decaffeinato

1.5

Ginseng

2

Ginseng in tazza grande

3

Orzo

2

Orzo in tazza grande

3

Amaro del capo

4

Montenegro

4

Jagermeister

4

Limoncello

4

Sambuca

4

Grappa bianca

4

Grappa barricata

4

Jefferson

6

Braulio

6

Il ristorante Amo si trova nel cuore di Amare Holi Beach. Il nostro ristorante offre specialità di pesce e non solo! Un ricco menù che riesce ad accontentare il palato di ogni nostro cliente. La location vista mare rende tutto più suggestivo!

Allergens

The European regulation has identified the 14 main food allergens, they are:

1 CEREALS AND DERIVATIVES

All cereals containing gluten such as wheat, rye, barley, oats, spelt, kamut are considered allergens.

The list also extends to their hybridized strains and derivative products.

2 CRUSTACEANS

Proteins from prawns, prawns, scampi, crabs, lobsters and lobsters are considered allergens.

Obviously, products that contain ingredients derived from shellfish should also be avoided.

3 EGGS

Consider both cooked and raw allergens, and also if present in derived products such as: egg pasta, biscuits, cakes, omelettes, mayonnaise, creams, breaded foods, flans, etc.

4 FISH

The allergy can occur for all types of fish and fish products, with the exception of fish gelatin used as a carrier for vitamin preparations or as a fining agent in beer and wine.

5 PEANUTS

The main sources of allergens are derived products such as peanut oil, peanut butter, peanut flour, peanut milk used as an ingredient for creams, snacks, nougats, etc.

6 SOY

Allergenic proteins are present in all soy products except: refined soybean oil and fat, natural mixed tocopherols, natural D-alpha tocopherol, natural D-alpha tocopherol acetate, natural D-alpha tocopherol succinate a soy based, vegetable oils derived from phytosterols and soy based phytosterol esters, plant stanol ester produced from soy based vegetable oil sterols.

7 MILK

Milk and products made from milk or lactose, with the exception of whey used for the manufacture of alcoholic distillates and lactiol.

8 NUTS

Namely almonds, hazelnuts, walnuts, cashew nuts, pecans, brazil nuts, pistachios, macadamia nuts and all products derived therefrom,

except for those used for the manufacture of alcoholic distillates.

9 CELERY

Whether it is present in pieces or in derived products such as preparations for soups, sauces and vegetable concentrates.

10 MUSTARD

Allergen that can be found among the main ingredients of sauces and condiments and especially in mustard

11 SESAME

Whole seeds are often used for the preparation of bread, but traces of sesame are often found in some types of flour;

12 SULFUR DIOXIDE AND SULFITES

Only if in concentrations higher than 10 mg/kg or 10 mg/l expressed as SO2 (used as preservatives) are found in canned fish products, pickled foods, pickled and pickled foods, jams, vinegar, dried mushrooms , soft drinks and fruit juices.

13 LUPINS

Now present in many vegan foods, in the form of roasts, salamis, flours and the like based on this legume, rich in protein

14 MOLLUSCS

Present in dishes based on canestrello, razor clams, scallops, sea dates, fasolaro, garagolo, snail, mussel, murex, oyster, limpet, sea truffle, cockle and clam, or in their derivatives.

bottom of page